قال رسول الله صلى الله عليه وسلم:" الطهور شطر الإيمان والحمد لله تملأ الميزان وسبحان الله والحمد لله تملآن
أو تملأ ما بين السماء والأرض والصلاة نور والصدقة بزهان والصبر ضياء
والقرآن حجة لك أوحجة عليك كل الناس يغدو فبائع نفسه فمعتقها أو موبقها" صدق رسول الله
- اول حاجة تنخلي الدقيق والملح فى طبق كبير للعجن حطيالبيضة وشوية لبن وقلبى شوية بملعقة خشبية أفضل - حطي شوية لبن كمان وقلبى لغاية ما تبقى عجينة ناعمة - حطي الزيت وبقية اللبن وقلبى كمان لحد ما تبقى ناعمة - بعد كدة تسيبي العجينة لمدة ساعة فى الهوا - بعد كدة هتجيبي صينية أو طاسة تيفال و تحطي فيها شوية زيت - وتحطي العجينة بالمقاس اللى انتي عاوزاه - و تستنى لحد ما يتحمر القعر شوية . ولو عاوزة تعملي سوسيس هتعملي الكلام ده - بعد ما تحطي العجينة واتعملت خلاص هتحطي شوية جبنة رومى عليها لو مش بتحبيها بلاش - وبعدين هتحطي السوسيس أو أي اكل انتي عاوزاه يعني لحمة مفرومة او خضار اي حاجة - بعد كدة هتحطي المايونيز وبعديه الكاتشب على طريقة التوزيع - وتسيبه على النار لحد ما يستوى بعد كدة تلفي العجينة او الساندوتش طبعا هتقولي ازاي بصي يا ستي - العجينة فى الأول تخليها مفرودة وهتحطي عليها الاكل كله اوكى بعد كدة اتنيها نصين واتنيها كمان لتبقى على شكل ربع يعني مثلثة كده. - و ممكن تحطيها شوية فى الفرن عشان تمسك كويس لو حبيتي يعني وبالهنا والشفا[center]